bg
 
 
 
 

Tripletex - Ha kontroll på regnskapet når som helst, hvor som helst.

Regnskapsbransjen utvikler seg hele tiden. Vi i Ebit Regnskap AS har som mål og tilby de nyeste og beste løsningene for våre kunder. Tripletex er et internettbasert regnskapsprogram som forenkler hverdagen til kundene betraktelig. Full kontroll hele tiden.

Er du lei av alle papirbilagene som tar opp så altfor stor plass på kontoret? Med Tripletex kan du scanne, sende og kaste bilagene etter hvert som de kommer. Ikke nok med det, Tripletex gir deg full adgang til hele regnskapet fra hvilken som helst PC, 24 timer i døgnet. Du kan ved enkle tastetrykk finne frem til rapporter, bilag og resultater. Dette var informasjon som kunden tidligere måtte få oversendt fra regnskapsfører. Nå kan du som kunde enkelt finne ut hvordan det går med din bedrift fra time til time. Full kontroll hele tiden..

Vil du føre deler av regnskapet selv? Med Tripletex har du mulighet til å fakturere og føre bilag selv. Vi i Ebit Regnskap AS er opptatt av at kunden sparer der det er muligheter for dette. Har du som kunde kompetanse og mulighet til å føre deler av regnskapet selv, vil vi i Ebit hjelpe deg med dette. Penger spart for kunden og god oppfølging av regnskapsfører. Full kontroll hele tiden...

Dine fordeler med online regnskap:

  • Ingen lagring av papirer
  • Du kan scanne bilagene selv
  • Tilgang til hele regnskapet hvor som helst, når som helst
  • Du kan om ønskelig, føre deler av regnskapet selv